Lompepizza

Skjermbilde 2018-12-10 kl. 18.13.48.png

Du trenger

Slik gjør du

 

1) Hakk løken og stek den gylden i smør

2) Bland løk, hermetiske tomater og tomatpurè i en kjele og la det koke under svak varme i ca. 10 minutter. Tilsett salt og pepper.

3) Del soppen i skiver, og stek denne i en panne med smør

4) Bland sammen soppen med tomatsausen, tilsett mais og oppkuttet skinke

4) Legg lompene på et bakepapirkledd stekebrett og fordel tomatsausen over lompene, og dryss over revet ost

5) Stek i ovnen på 180 g i 15 minutter 

45 min.

4 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 1,4 av "5 om dagen"

Næringsberegning per pizza

Kcal: 177

Fett: 5,8 g

Mettet fett: 2,4 g

Enumettet fett: 1,8 g

Flerumettet fett: 0,9 g

Karbohydrater: 19,5 g

Tilsatt sukker: 0 g

Kostfiber: 2,5 g

Protein: 12,9 g

Salt: 1,4 g