Lompepizza

Du trenger
-
1 pakke lomper (10 stk)
-
1 boks opphakkede tomater (400 g)
-
3 ss tomatpurè
-
1 løk
-
2 fedd hvitløk
-
200 g lett gulost
-
200 g skinke
-
250 g sopp
-
165 g mais (en liten boks)
-
20 g Vita Hjertego Flytende margarin til steking
-
Salt og pepper
Slik gjør du
1) Hakk løken og stek den gylden i smør
2) Bland løk, hermetiske tomater og tomatpurè i en kjele og la det koke under svak varme i ca. 10 minutter. Tilsett salt og pepper.
3) Del soppen i skiver, og stek denne i en panne med smør
4) Bland sammen soppen med tomatsausen, tilsett mais og oppkuttet skinke
4) Legg lompene på et bakepapirkledd stekebrett og fordel tomatsausen over lompene, og dryss over revet ost
5) Stek i ovnen på 180 g i 15 minutter
45 min.
4 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 1,4 av "5 om dagen"
Næringsberegning per pizza
Kcal: 177
Fett: 5,8 g
Mettet fett: 2,4 g
Enumettet fett: 1,8 g
Flerumettet fett: 0,9 g
Karbohydrater: 19,5 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 2,5 g
Protein: 12,9 g
Salt: 1,4 g