top of page

Lompepizza

Skjermbilde 2018-12-10 kl. 18.13.48.png

Du trenger

​

Slik gjør du

 

1) Hakk løken og stek den gylden i smør

​

2) Bland løk, hermetiske tomater og tomatpurè i en kjele og la det koke under svak varme i ca. 10 minutter. Tilsett salt og pepper.

​

3) Del soppen i skiver, og stek denne i en panne med smør

​

4) Bland sammen soppen med tomatsausen, tilsett mais og oppkuttet skinke

​

4) Legg lompene på et bakepapirkledd stekebrett og fordel tomatsausen over lompene, og dryss over revet ost

​

5) Stek i ovnen på 180 g i 15 minutter 

45 min.

​

4 porsjoner

​

Enkel

​

1 porsjon dekker 1,4 av "5 om dagen"

Næringsberegning per pizza

Kcal: 177

Fett: 5,8 g

Mettet fett: 2,4 g

Enumettet fett: 1,8 g

Flerumettet fett: 0,9 g

Karbohydrater: 19,5 g

Tilsatt sukker: 0 g

Kostfiber: 2,5 g

Protein: 12,9 g

Salt: 1,4 g

bottom of page