Spinatpai

cimg6395-1952407-11-1458063713073.jpg

Du trenger

Til bunnen trenger du:

100 g cottage cheese

100 g hvetemel

50 g fiberfin

50 g Brelett

 

Til fyllet trenger du:

250 g spinat

1 løk (160 g)

100 g fetaost

1/2 ts salt (bruk jodisert salt)

Pepper

100 g mager cottage cheese

100 g lettmelk

2 egg

150 g revet ost

cimg6401-1952407-11-1458063832906.jpg

Slik gjør du

Miks cottage cheese, mel og smør i en food processor

Smør en paiform med smør, og trykk deigen ned i formen. Den bør stå kaldt i ca. 30 minutter

Stek bunnen i 10 minutter på 225 grader

Kutt løken og kjør spinaten i en food processor

Bland sammen løk, spinat og fetaost. Legg dette over paibunnen.

Bland sammen cottage cheese, melk, egg, salt og pepper. Hell dette i formen.

Topp paien med revet ost

Stekes på 225 grader i 30 minutter

Server gjerne med tomater til :) 

Næringsberegning (1/8 del)

Kcal: 244

Fett: 13,3 g

Mettet fett: 6,9 g

Karbohydrater: 18,5 g

Kostfiber: 5 g

Tilsatt sukker: 0 g

Protein: 15,5 g

Salt: 1,3 g