top of page
Stekt egg med rundstykker og grønnsaker

Slik gjør du
1) Før du starter med å kutte opp grønnsakene kan du skru på ovnen slik at den blir varm til rundstykkene skal stekes.
2) Kutt opp alle grønnsakene i små biter og stek dem i en panne med smør. Tilsett sukker, salt og pepper og rør godt om.
3) Sett rundstykkene i ovnen mens du steker eggene. Snu dem når de er faste nok og legg over ost. La osten smelte under lokk på svak varme.
4) Ferdig :)
Du trenger
-
100 g sopp
-
100 løk
-
100 g paprika
-
2 fedd hvitløk
-
1 chili
-
1 ts sukker
-
1/2 ts salt
-
1/4 ts pepper
-
2 egg
-
40 g lett ost
-
2 rundstykke (100 % fullkorn), 50 g per stk
-
Vita Hjertgo Lett Maragrin (til rundstykkene)
-
Vita Hjertego flytende margarin til steking
30 min.
2 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 1,1 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 436
Fett: 24,7 g
Mettet fett: 6 g
Enumettet fett: 8,9 g
Flerumettet fett: 7,3 g
Karbohydrater: 35,7 g
Tilsatt sukker: 2,5 g
Kostfiber: 7,3 g
Protein: 21,4 g
Salt: 2,4 g
bottom of page