top of page
Stekt torsk med båtpoteter

Slik gjør du
1) Sett ovnen på 200 g.
2) Kutt opp potetene i båter, legg dem i en bolle og hell over olivenolje, samt krydre med salt og pepper.
3) Stek potetene midt i ovnen i 30-40 minutter (avhengig av hvor store de er).
4) Stek bacon. Kutt dem gjerne opp på forhånd med en saks.
5) Når potetene er nesten ferdig kan du steke torsken på middels varme. Ca 3-4 minutter på hver side
Du trenger
-
1 torskefilet (200 g rå)
-
Olivenolje
-
2 mellomstore poteter (170 g)
-
150 g gulrot
-
2 skiver bacon
-
Vita Hjertego Flytende margarin til steking
-
Pynt gjerne med gressløk
60 min.
1 porsjon
Enkel
1 porsjon dekker 1,5 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 603
Fett: 27,1 g
Mettet fett:7 g
Enumettet fett: 15 g
Flerumettet fett: 4,4 g
Karbohydrater: 52,9 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 8 g
Protein: 41,4 g
Salt: 1,3 g
bottom of page