top of page
53532422_1614690938674626_19067291402586

Slik gjør du

1) Sett ovnen på 180 grader.

2) Kutt opp alle grønnsakene

3) Bland ut buljong i varmt vann og tilsett olivenolje. Bland dette sammen med grønnsakene i en stor bolle. Tilsett timian, salt og pepper.

4) Hell grønnsaksblandingen over i en stor ildsfast form.

5) Stek grønnsakene i ovnen i 35-40 minutter.

6) Når grønnsakene er nesten ferdige steker du torsken i smør med salt og pepper. Ca. 3 minutter på hver side. 

Du trenger

  • 4 torskefileter (ca.150 g per stk ferdig stekt)

  • Sitronpepper

  • 400 g potet

  • 400 g kålrot

  • 200 g gulrot

  • 150 g reddiker

  • 100 g paprika

  • 2 stk vårløk

  • 1 chili

  • 1 fedd hvitløk

  • 2 ss olivenolje

  • 1 buljongterning (blandes i 3 dl vann)

  • 1 ts timian

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

  • Salt og pepper

60 min.

4 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 2,2 av "5 om dagen"

Næringsberegning per porsjon
Kcal: 426
Fett: 14,3 g
Mettet fett: 3 g
Enumettet fett: 7 g
Flerumettet fett: 2,6 g
Karbohydrater: 41,1 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 8 g
Protein: 37,3 g
Salt: 2,1 g

bottom of page