top of page

Slik gjør du
1) Sett ovnen på 180 grader.
2) Kutt opp alle grønnsakene
3) Bland ut buljong i varmt vann og tilsett olivenolje. Bland dette sammen med grønnsakene i en stor bolle. Tilsett timian, salt og pepper.
4) Hell grønnsaksblandingen over i en stor ildsfast form.
5) Stek grønnsakene i ovnen i 35-40 minutter.
6) Når grønnsakene er nesten ferdige steker du torsken i smør med salt og pepper. Ca. 3 minutter på hver side.
Du trenger
-
4 torskefileter (ca.150 g per stk ferdig stekt)
-
Sitronpepper
-
400 g potet
-
400 g kålrot
-
200 g gulrot
-
150 g reddiker
-
100 g paprika
-
2 stk vårløk
-
1 chili
-
1 fedd hvitløk
-
2 ss olivenolje
-
1 buljongterning (blandes i 3 dl vann)
-
1 ts timian
-
Vita Hjertego Flytende margarin til steking
-
Salt og pepper
60 min.
4 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 2,2 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 426
Fett: 14,3 g
Mettet fett: 3 g
Enumettet fett: 7 g
Flerumettet fett: 2,6 g
Karbohydrater: 41,1 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 8 g
Protein: 37,3 g
Salt: 2,1 g
bottom of page