top of page
Tortillapizza med mozzarella og masse deilig grønt

Slik gjør du
1) Kutt opp sopp, paprika og løk.
2) Legg tortillaene på et bakepapirkledd stekebrett.
3) Smør over passata, strø over krydder og topp pizzaene med resten av grønnsakene.
4) Fordel mozzarella, oppskjært i skiver, på pizzaene.
5) Stekes i ovnen på 180 grader i 10-15 minutter (til mozzarellaen har smeltet)
Du trenger
​
-
2 tortilla-lomper, fullkorn (små, 40 g per stk)
-
60 g kidneybønner
-
30 g oliven (sorte i olje, avrent)
-
1/2 mozzarella (105 g)
-
4 ss Passata (finmoste tomater)
-
60 g sopp
-
50 g rødløk
-
40 g paprika (gjerne i forskjellige farger)
-
Krydder, eks: oregano og basilikum. Trenger ikke salt.
30 min
2 porsjoner
Enkel
1 pizza dekker 0,8 av "5 om dagen"
Næringsberegning per pizza
Kcal. 332
Fett: 17,3 g
Mettet fett: 7,2 g
Enumettet fett: 6 g
Flerumettet fett: 1,2 g
Karbohydrater: 32 g
Tilsatt sukker: 1,2 g
Kostfiber: 7 g
Protein: 16 g
Salt: 2,1 g



bottom of page