Tortillapizza med mozzarella og masse deilig grønt

49735149_2494127853937732_72471764520329

Du trenger

  • 2 tortilla-lomper, fullkorn (små, 40 g per stk)

  • 60 g kidneybønner

  • 30 g oliven (sorte i olje, avrent)

  • 1 mozzarella (100 g)

  • 4 ss Passata (finmoste tomater)

  • 60 g sopp

  • 50 g rødløk

  • 40 g paprika (gjerne i forskjellige farger)

  • Krydder, eks: oregano og basilikum. Trenger ikke salt.

 

30 min

2 porsjoner 

Enkel

1 pizza dekker 1 av "5 om dagen"

Slik gjør du

1) Kutt opp sopp, paprika og løk.

2) Legg tortillaene på et bakepapirkledd stekebrett.

3) Smør over passata, strø over krydder og topp pizzaene med resten av grønnsakene. 

4) Fordel 1 mozzarellaball, oppskjært i skiver, på pizzaene.

5) Stekes i ovnen på 180 grader i 10-15 minutter (til mozzarellaen har smeltet)

Næringsberegning per pizza

Kcal. 323

Fett: 14,6 g

Mettet fett: 5,4 g

Enumettet fett: 5,2 g

Flerumettet fett: 1 g

Karbohydrater: 31,7 g

Tilsatt sukker: 1,2 g

Kostfiber: 6,7 g

Protein: 19,8 g

Salt: 2,4 g

50464569_1412841458852571_60929269048834
50608237_567470623716553_758182099785927
49735149_2494127853937732_72471764520329