top of page
Wok med svin, grønnsaker og cashewnøtter

Slik gjør du
1) Kok opp vannet til risen så denne kan koke mens du lager resten
2) Kutt opp hvitløk, chili og ingefær i små biter
3) Løs buljongen ut i vann og tilsett soyasaus, maizena, hvitløk, chili og ingefær
4) Stek svinekjøttet
5) Kutt opp gulrot, brokkoli og paprika
6) Bland dette sammen med svinekjøttet, samt sausen i pannen
7) Tilsett cashewnøtter og vannkastanjer
8) La dette steke på svak varme i ca. 10 minutter.
Du trenger
400 g strimlet svinekjøtt
6 buketter med brokkoli (150 g)
1 stor gulrot (120 g)
Vannkastanjer (140 g avrent)
1/2 rød paprika (75 g)
100 g cashewnøtter
250 g tørr fullkornris
Olivenolje til steking
Til sausen trenger du
5 dl vann
1 buljongterning
4 ss maizena
3 ss saltredusert soyasaus
1 fedd hvitløk
1/2 chili
1 cm ingefærrot
Næringsberegning per porsjon
I nærignsberegningen er det brukt 100 g kokt ris
Kcal: 506
Fett: 18,6 g
Mettet fett: 3,7 g
Enumettet fett: 10,1 g
Flerumettet fett: 3,1 g
Karbohydrater: 52 g
Tilsatt sukker: 0,5 g
Kostfiber: 6,6 g
Protein: 34,9 g
Salt: 1,3 g
45 min.
4 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 0,9 av "5 om dagen"
bottom of page