top of page

Wok med svin, grønnsaker og cashewnøtter

51499372_593978591029387_487735037011794

Du trenger

​

400 g strimlet svinekjøtt

6 buketter med brokkoli (150 g)

1 stor gulrot (120 g)

Vannkastanjer (140 g avrent)

1/2 rød paprika (75 g)

100 g cashewnøtter

250 g tørr fullkornris

Olivenolje til steking

​

Til sausen trenger du

5 dl vann

1 buljongterning

4 ss maizena

3 ss saltredusert soyasaus 

1 fedd hvitløk

1/2 chili

1 cm ingefærrot

Slik gjør du

1) Kok opp vannet til risen så denne kan koke mens du lager resten

​

2) Kutt opp hvitløk, chili og ingefær i små biter

​

3) Løs buljongen ut i vann og tilsett soyasaus, maizena, hvitløk, chili og ingefær

​

4) Stek svinekjøttet

​

5) Kutt opp gulrot, brokkoli og paprika

​

6) Bland dette sammen med svinekjøttet, samt sausen i pannen

​

7) Tilsett cashewnøtter og vannkastanjer

​

8) La dette steke på svak varme i ca. 10 minutter.

Næringsberegning per porsjon

I nærignsberegningen er det brukt 100 g kokt ris

Kcal: 506

Fett: 18,6 g

Mettet fett: 3,7 g

Enumettet fett: 10,1 g

Flerumettet fett: 3,1 g

Karbohydrater: 52 g

Tilsatt sukker: 0,5 g

Kostfiber: 6,6 g

Protein: 34,9 g

Salt: 1,3 g

​

45 min.

​

4 porsjoner

​

Enkel

​

1 porsjon dekker 0,9 av "5 om dagen"

bottom of page