top of page
Wok med svin, grønnsaker og cashewnøtter
Du trenger
​
400 g strimlet svinekjøtt
6 buketter med brokkoli (150 g)
1 stor gulrot (120 g)
Vannkastanjer (140 g avrent)
1/2 rød paprika (75 g)
100 g cashewnøtter
250 g tørr fullkornris
Olivenolje til steking
​
Til sausen trenger du
5 dl vann
1 buljongterning
4 ss maizena
3 ss saltredusert soyasaus
1 fedd hvitløk
1/2 chili
1 cm ingefærrot
Slik gjør du
1) Kok opp vannet til risen så denne kan koke mens du lager resten
​
2) Kutt opp hvitløk, chili og ingefær i små biter
​
3) Løs buljongen ut i vann og tilsett soyasaus, maizena, hvitløk, chili og ingefær
​
4) Stek svinekjøttet
​
5) Kutt opp gulrot, brokkoli og paprika
​
6) Bland dette sammen med svinekjøttet, samt sausen i pannen
​
7) Tilsett cashewnøtter og vannkastanjer
​
8) La dette steke på svak varme i ca. 10 minutter.
Næringsberegning per porsjon
I nærignsberegningen er det brukt 100 g kokt ris
Kcal: 506
Fett: 18,6 g
Mettet fett: 3,7 g
Enumettet fett: 10,1 g
Flerumettet fett: 3,1 g
Karbohydrater: 52 g
Tilsatt sukker: 0,5 g
Kostfiber: 6,6 g
Protein: 34,9 g
Salt: 1,3 g
​
45 min.
​
4 porsjoner
​
Enkel
​
1 porsjon dekker 0,9 av "5 om dagen"
bottom of page