top of page

Om Nutritionbybirgitte

Nutritionbybirgitte (NBB) tilbyr online kostholds- og treningsveiledning, kostholdsanalyse samt tilbud om foredrag av ernæringsrelatert innhold. NBB er drevet av Birgitte Bastiansen (28), som er utdannet personlig trener og har en mastergrad i Samfunnsernæring. Målet er å skreddersy et opplegg som passer deg, din livsstil og ditt mål, slik at du best mulig klarer å holde deg til planen og nå målet ditt. Enten du vil opp i vekt, ned i vekt, stramme opp, bygge muskler, få en bedre helse med mer glede og energi (etc.) er dette noe NBB kan hjelpe deg med. NBB ønsker å vise deg at det å leve sunt slett ikke er så kjipt og tungt som mange skal ha det til. Det handler om å finne det man selv trives med. NBB vil hjelpe deg med å finne sunne og gode måltider du og kroppen din har glede av. Alle kostholdsplanene du får fra Nutritionbybirgitte er næringsberegnet slik at du får dekket behovene kroppen trenger av makro- og mikronæringsstoffer. Les mer om hva NBB kan tilby deg HER

Mitt fokus 

Helse, ernæring og trening er noe som alltid har gjort meg nysgjerrig. Det er spennende hvor stor innflytelse mat og trening har for hvordan du føler deg både fysisk og psykisk. Det er enormt!  Visste du for eksempel at litt over halvparten av alle dødsfall i Norge skyldes dårlig livsstil (eks. usunt kosthold og lite aktivitet)? I tillegg til dette fører ofte en usunn livsstil til flere dårlige leveår med sykdom og nedsatt funksjon.  Jeg vet det er mange kostholdsveiledere der ute, og mange meninger og oppfatning om hva et sunt kosthold er. Derfor ønsker jeg å si noen ord om dette. Det er skummelt å være bastant i dette faget, alt er så komplekst, og helse og kosthold er ikke lett å forske på siden det alltid er mange faktorer som spiller inn. I tillegg er vi ulike, et kosthold kan være gunstig for en person, men ikke nødvendigvis for en annen. Først og fremst, jeg baserer min veilening på de norske kostholdsanbefalingene fordi dette er den kunnskapen det er størst belegg for. De er basert på systematisk kunnskapsoppsummering og forskning på feltet. 

Gjennom min kunnskap på området ønsker jeg å lære andre hvordan man kan leve sunt gjennom å tilrettelegge for et sunt kosthold og en aktiv hverdag. Mitt hovedfokus er at sunn mat skal smake godt og fysisk aktivitet skal være gøy! Det skal oppleves positivt, og du skal få glede og energi av maten du spiser og aktiviteten du driver.

Er det noe mer du lurer på? Ikke vær redd for å sende meg en melding. 

- Birgitte Bastiansen (Nutritionbybirgitte)

bottom of page