top of page

Alt i ett-form med laks++

Tilberedning:

40 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

150 g per porsjon

Ingredienser

  • 250 g laksefilet, eller ørret (125 g rå x 2)

  • 350 g små poteter

  • 150 g gulrot

  • 50 g cherrytomater

  • 100 g asparges

  • 3 ss olivenolje

  • 1 ts rosmarin

  • 1 ts salt

  • 1/2 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kutt opp potet og gulrot.


  2. Legg alle ingrediensene i en ildfast form.


  3. Hell over olivenolje og krydder.


  4. Stekes midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 503
Fett: 25,5 g
Mettet fett: 3,7 g
Karbohydrater: 44,3 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 7 g
Protein: 27,9 g
Salt: 3,1 g

bottom of page