top of page
Ingredienser
4 kyllingfileter
4 skiver bacon (ca. 25 g per skive)
8 små dadler
400 g tomat
300 g agurk
100 g feta
20 g olivenolje
40 g soltørkede tomater (tørr)
100 g grønne oliven
60 g hvitløk i olje (avrent)
Smør til steking
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader.
Skjær kyllingen i 2, og legg 2 dadler i hver kylling. Surr en skive bacon rundt kyllingfileten.
Stek kyllingen i en panne med smør slik at den får en fin skorpe. Den skal ikke gjennomstekes. Legg så kyllingen i en ildfast form, og stek midt i ovnen i 30-35 min.
Når kyllingen steker kan du lage salaten.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 566
Fett: 27,8 g
Mettet fett: 8,9 g
Karbohydrater: 28 g
Kostfiber: 6 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 54,5 g
Salt: 2,4 g
bottom of page