top of page

Bananpannekaker

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

170 g per porsjon

Ingredienser

Til pannekakene

  • 2 godt modne bananer (120 g x 2)

  • 50 g havregryn

  • 0,5 ts vaniljeessens

  • 2 egg

  • 100 g blÃ¥bær

  • 1/2 ts bakepulver

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

​

Topping

  • Honning

  • Mandler

Slik gjør du

  1. Mos bananene i en bolle.


  2. Tilsett egg, vanilje, havregryn og blåbær, og la røren hvile i kjøleskapet i 10 minutter. 


  3. Stek pannekakene på middels varme i en panne med smør. Fordel røren på 6 lapper.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 472
Fett: 17,6 g
Mettet fett: 2,8 g
Karbohydrater: 67,3 g
Kostfiber: 8 g
Tilsatt sukker: 2,3 g
Protein: 14,9 g
Salt: 1,7 g

bottom of page