top of page

Ingredienser
2 burgere (150 g per stk. For eksempel disse)
2 stk grove hamburgerbrød
2 skiver cheddar (25 g x 2). Eks. denne.
300 g potet
10 g olivenolje/rapsolje
40 g lettrømme
2 ss ketchup
Salat
Tomat
Agurk
Flytende plantemargarin til steking (eller bruk grillen).
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader.
Kutt potetene i båter. Legg i en bolle og hell over olje, salt og pepper. Legg blandingen på et bakepapirkledd stekebrett og stek i ovnen i ca. 30-40 minutter.
Mens potetene steker kan du kutte opp tomat og agurk.
Stek/grill burgerene. Ha over cheddar når den nesten er ferdig.
Fyll hamburgerbrødene med lettrømme, salat, tomat og burger.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 832
Fett: 40,4 g
Mettet fett: 15,3 g
Karbohydrater: 86,1 g
Kostfiber: 12 g
Tilsatt sukker: 2,3 g
Protein: 37,1 g
Salt: 4 g
bottom of page