top of page
  • Facebook
  • Instagram

Byggrynsgrøt med kefir, kirsebærsyltetøy og brente mandler

Tilberedning:

20 min. (Obs! Byggrynet må ligge i vann over natten)

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

-

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Legg byggryn i en bolle med vann over natten.


  2. Når du skal koke grøten varmer du opp byggryn, melk, vann og litt salt på smiddels varme.


  3. Pass på å røre om jevnlig siden grøten svir seg lett. Det tar ca. 15-20 minutter til grøten er ferdig. 


  4. Når grøten er ferdig rører du inn kefir, og topper med mandler og syltetøy.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 528
Fett: 14,8 g
Mettet fett: 4,5 g
Karbohydrater: 87,2 g
Kostfiber: 10 g
Tilsatt sukker : 13,6 g
Protein: 18 g
Salt: 0,5 g

bottom of page