top of page

Ingredienser
70 g byggryn
2 dl lettmelk
1 dl vann
1 klype salt
1 dl kefir naturell
1 god ss sukkerfri kirsebærsyltetøy
30 g brente mandler
Slik gjør du
Legg byggryn i en bolle med vann over natten.
Når du skal koke grøten varmer du opp byggryn, melk, vann og litt salt på smiddels varme.
Pass på å røre om jevnlig siden grøten svir seg lett. Det tar ca. 15-20 minutter til grøten er ferdig.
Når grøten er ferdig rører du inn kefir, og topper med mandler og syltetøy.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 528
Fett: 14,8 g
Mettet fett: 4,5 g
Karbohydrater: 87,2 g
Kostfiber: 10 g
Tilsatt sukker : 13,6 g
Protein: 18 g
Salt: 0,5 g
bottom of page