top of page

English breakfast

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 grovt rundstykke (70 g)

  • 2 skiver kalkunbacon

  • 60 g cherrytomater

  • 50 g sjaminjong

  • 40 g avokado

  • 10 g Vita Hjertego lett margaring (til rundstykket)

  • 1 ts Vita Hjertego Flytende margarin til steking

Slik gjør du

  1. Stek (eventuelt) rundstykkene i ovnen som anvist på pakken.


  2. Stek sopp og bacon.


  3. Varm opp tomatbønnene i samme panne som du stekte sopp og bacon med.


  4. Kutt opp tomat og avokado og miks alt sammen.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 470
Fett: 21,5 g
Mettet fett: 4 g
Karbohydrater: 53,8 g
Kostfiber: 13 g
Tilsatt sukker: 0,5 g
Protein: 1,3 g
Salt: 1,5 g

bottom of page