top of page

Ingredienser
1 boks brekkbønner (227 g avrent)
300 g gulrot
1 pk. bacon (105 g)
2 bokser kidneybønner (230 g avrent x 2)
2 avokado (260 g)
100 g fetaost
Flytende plantemargarin til steking
2 ss olivenolje
Slik gjør du
Kutt bacon i biter (bruk gjerne en saks), og stek i en panne med smør.
Kutt gulrøtter i staver eller ringer.
Stek dette i fettet fra baconet, og tilsett bønner.
Stekes på middels varme mens du kutter opp avokado.
Bland alt sammen, og tilsett 2 ss olivenolje.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 446
Fett: 32,6 g
Mettet fett: 8,9 g
Karbohydrater: 27,3 g
Kostfiber: 14 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 18,7 g
Salt: 1,6 g
bottom of page

