top of page

Ingredienser
4 fiskeburgere (80-85 % fisk). Eks. disse.
600 g potet
400 g gulrot
200 g brokkolini
Aioli
1 ss flytende plantemargarin til steking
1 ss olivenolje/rapsolje
Salt og pepper
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader.
Kutt opp potetene og gulrøttene. Bland i en bolle sammen med olje, salt og pepper + brokkolini.
Fjern brokkolinien, og stek potetene og gulrøttene i ovnen i ca.30-40 minutter. Legg over brokkolinien når det har gått ca. 20 minutter.
Stek fiskeburgerne i en panne med smør.
Server med aioli.
Næringsberegning per porsjon
Det er beregnet 1 ss aioli per porsjon.
Kcal: 511
Fett: 30,9 g
Mettet fett: 5,8 g
Karbohydrater: 44,1 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 18,5 g
Salt: 2 g
bottom of page

