top of page
  • Facebook
  • Instagram

Fiskeburger med ovnsstekte poteter og grønnsaker + aioli

Tilberedning:

60 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

150 g per porsjon

Ingredienser

  • 4 fiskeburgere (80-85 % fisk). Eks. disse.

  • 600 g potet

  • 400 g gulrot

  • 200 g brokkolini

  • Aioli

  • 1 ss flytende plantemargarin til steking

  • 1 ss olivenolje/rapsolje

  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader.


  2. Kutt opp potetene og gulrøttene. Bland i en bolle sammen med olje, salt og pepper + brokkolini.


  3. Fjern brokkolinien, og stek potetene og gulrøttene i ovnen i ca.30-40 minutter. Legg over brokkolinien når det har gått ca. 20 minutter.


  4. Stek fiskeburgerne i en panne med smør.


  5. Server med aioli.

Næringsberegning per porsjon

Det er beregnet 1 ss aioli per porsjon.

Kcal: 511
Fett: 30,9 g
Mettet fett: 5,8 g
Karbohydrater: 44,1 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 18,5 g
Salt: 2 g

bottom of page