top of page

Ingredienser
Økologisk glutenfri havregryn og vann.
Slik gjør du
Dag 1: Bland sammen 50 g havremel og 70 g lunkent vann. La stå til neste dag.
Dag 2: Repeter dag 1.
Dag 3. Repetere dag 1.
Dag 4. Fjern 100 g av blandingen, og tilsett nye 50 g havremel og 70 g vann. Rengjør glasset samtidig ved å helle blandingen over i en annen bolle. Det du heller av kan du bruke til vafler eller pannekaker.
Dag 5. Repeter dag 1.
Dag 6. Repeter dag 1.
Dag 7. Repeter dag 4.
På dag 6-9 er det vanlig å se tydelig aktivitet (se bildet.) 🙂
Den skal lukte frisk og syrlig- ikke vondt.
La starteren stå på kjøkkenbenken.
Unngå at starteren står i direkte sollys.
Næringsberegning per porsjon
-
bottom of page

