top of page
  • Facebook
  • Instagram

Glutenfri wrap med halloumi

Tilberedning:

45 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

Til lomper:

  • 150 g rismel

  • 300 g mage cottage cheese

  • 1/2 ts salt


Fyll:

  • 100 g halloumi

  • 1 liten avokado (120 g)

  • 1/2 stekt løk

  • 1 ts sukker

  • Syltet rødløk

  • 4 ss lettrømme

  • Smør til steking av løk

  • Flytende plantemargarin til steking av resten

Slik gjør du

  1. Kjør cottage cheese, rismel og salt sammen i en kjøkkenmaskin til en jevn masse.


  2. Del deigen slik at det blir fire like store baller.


  3. Varm en panne med litt smør, og stek én og én lompe. Deigen er veldig klissete, så bruk vann på hendene. Trykk deigen ut til en lompe i en varm stekepannen (Obs! pass fingrene!). Stek lompene på hver side.


  4. Mos avokadoen.


  5. Kutt løken i tynne skiver, og stek i 1 ss smør og 1 ts sukker.


  6. Stek halloumi gylden og sprø.


  7. Fyll lompene med avokado, stekt løk, syltet rødløk, halloumi og lettrømme.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 874
Fett: 43,6 g
Mettet fett: 19,3 g
Karbohydrater: 84,2 g
Kostfiber: 5 g
Tilsatt sukker: 8,1 g
Protein: 38,7 g
Salt: 2,9 g

bottom of page