top of page
Ingredienser
300 g tørr pasta (fullkorn)
2 pakker scampi (1 pk= 270 g x 2= 540 g)
1 løk (160 g)
2 fedd hvitløk
1 chili
Olivenolje til steking
Salt og pepper
Ertepuré
100 g kremfløte
250 g frosne erter
Salt og pepper
Slik gjør du
Kok pasta mens du lager resten av maten.
Kutt opp løk og hvitløk, og stek dette i olje på middels varme i 3-4 minutter.
Ta ut halvparten og tilsett chili (finhakket) og scampi. Krydre med salt og pepper.
Kok erter i fløte i 3-4 minutter. Tilsett den stekte løken du satte av til siden, og kjør dette i en blender. Smak til med salt og pepper.
Når denne er ferdig blander du ertepuré og pasta, før du deretter topper retten med scampi.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 561
Fett: 17,3 g
Mettet fett: 6,9 g
Karbohydrater: 69,9 g
Kostfiber: 10 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 35,5 g
Salt: 3,2 g
bottom of page