
Ingredienser
500 g tomater
1 stor gul løk
1 stor rødløk
1 hvitløk
1 spisspaprika
50 g rapsolje
2 gode ss italiensk krydder
2 dl matfløte
1 terning grønnsaksbuljong
5 dl vann
Italiensk krydder
3 ss tørket oregano
2 ss tørket basilikum
1 ss timian
1 ss rosmarin
1 ss paprikapulver
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader.
Kutt opp grønnsakene i grove biter. Holder å kutte løken i to! Kutt av toppen på hvitløken.
Legg grønnsakene i en ildfast form, og hell over olje og krydder.
La steke i 30 minutter.
Kjør grønnsakene i en blender sammen med matfløte. Husk å fjerne skallet på hvitløken!
Varm opp vannet med buljongen, og tilsett resten av grønnsakene.
Passer godt med brød og egg til :)
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 286
Fett: 22 g
Mettet fett: 6,8 g
Karbohydrater: 20,1 g
Kostfiber: 10 g
Tilsatt sukker: 6 g
Protein: 4,8 g
Salt: 0,8 g