top of page
  • Facebook
  • Instagram

Vaniljekesam, fruktsalat og nøtter

Tilberedning:

10 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

300 g per porsjon

Ingredienser

  • 200 g mager vaniljekesam

  • 30 g usaltede nøtter (her er det brukt mandler, hasselnøtter og pekannøtter)

  • 10 g tørkede tranebær

  • 10 g gresskarkjerner

  • 300 g frukt og bær (i næringsberegningen er det bruke 100 g eple, 100 g banan og 100 g blåbær)

Slik gjør du

Kutt opp frukten og topp med kesam, og resten av ingrediensene.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 646
Fett: 26 g
Mettet fett: 3,5 g
Karbohydrater: 81 g
Kostfiber: 12 g
Tilsatt sukker: 23,1 g
Protein: 27,7 g
Salt: 0,2 g

bottom of page