top of page

Ingredienser
4 kyllingfileter
Salat
Paprika
Agurk
Løk
Mais
Tomat
Fetaost
Grønne oliven
Til potetsalaten:
400 g kokt potet (uten skall)
1 boks mager kesam
1 lite eple
2 vårløk
2 ss søt sennep
1 ts sukker
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 ts sitronsaft
Gressløk om ønsket
Slik gjør du
Kok poteter.
Kutt opp salat og grønnsaker.
Når potetene er ferdig kokt må de avkjøles.
Kutt opp eple og de avkjølte potetene i terninger. Kutt opp vårløk og bland alle ingrediensene i potetsalaten i en bolle. Sett i kjøleskapet mens du steker kyllingen. Valgfri krydder.
Næringsberegning per porsjon
1 porsjon er beregnet på 150 g stekt kylling, 1/4 del av potetsalaten, 150 g blandet salat, 25 g feta og 25 g oliven.
Kcal: 540
Fett: 18 g
Mettet fett: 6,4 g
Karbohydrater: 39,7 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 2,4 g
Protein: 58,2 g
Salt: 3,2 g
bottom of page

