
Ingredienser
4 kyllingfileter
600 g søtpotet
Salat
Paprika
Tomat
Agurk
Mais
Fetaost
Oliven
2 ss olivenolje
Aioli
Slik gjør du
Skrell søtpoteten og kutt opp i noe som kan se ut som fries. Legg disse i en bolle med kaldt vann og sett i kjøleskapet. Minst 30 min., men gjerne flere timer, eller kvelden i forveien.
Kutt opp salaten, og bland i en bolle.
Bland søtpoteten med 2 ss olivenolje. Stek på 250 grader (varmluft) i ca. 20 minutter slik at de får en gylden farge (følg med underveis). Slå av ovnen og la døren stå på gløtt. Slå på vifta.
Grill kyllingen.
Næringsberegning per porsjon
1 porsjon er beregnet på 150 g grillet kylling, 150 g salatblanding, 150 g (rå) søtpotet, 25 g grønne oliven, 20 g fetaost og 10 g aioli.
Kcal: 609
Fett: 28,6 g
Mettet fett: 6,9 g
Karbohydrater: 41,6 g
Kostfiber: 8 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 50,1 g
Salt: 2,2 g