Ingredienser
4 laksefileter (125 g rå)
680 g potet g (én porsjon er 170 g potet)
20 g olivenolje
1/2 ts Timian
1/2 ts Rosmarin
Salt og pepper
Sitronpepper
1 fedd hvitløk
100 g grønn salat
100 g agurk
100 g gulrot
150 g reddik
100 g jordbær
100 g fetaost
100 g tørket aprikos
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader.
Kutt potetene i båter.
Legg potetene i en bolle og hell over olje, finhakket hvitløk, rosmarin, timian, salt og pepper. Bland godt.
Legg potetene på et bakepapirkledd stekebrett og stek midt i ovnen i ca. 45-50 min.
Kutt opp grønn salat, agurk, jordbær, gulrot, reddiker og tørket aprikos og bland dette sammen med fetaost.
Grill laksen, eller stek i ovnen på 180 grader i 20 min. Du må gjerne legge over knuste hvitløksfedd, chili, løk, for mer smak.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 541
Fett: 25,6 g
Mettet fett: 6,4 g
Karbohydrater: 50,4 g
Kostfiber: 8 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 31,4 g
Salt: 2 g