top of page

Grove pannekaker med skinke og ruccola

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

70 g per porsjon

Ingredienser

Til pannekakene

  • 30 g havremel

  • 100 g lettmelk

  • 1 egg

  • 1/4 ts bakepulver

  • Litt salt

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

​

Topping

  • 40 g mager Philadephia Light

  • 4 skiver kokt skinke (kalkun/kylling/svin)

  • Ruccola

  • Tomat

Slik gjør du

  1. Bland sammen havremel, egg, lettmelk, bakepulver og salt.


  2. Stek pannekakene i en panne (2 pannekaker).


  3. Når pannekakene er ferdige legger du de på en tallerken og topper med Philadelphia light og ruccola. Ha litt ekstra salat og tomat ved siden av.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 444
Fett: 24,4 g
Mettet fett: 7,7 g
Karbohydrater: 31,2 g
Kostfiber: 5 g
Tilsatt sukker: 0,3 g
Protein: 27,4 g
Salt: 3,2 g

bottom of page