top of page

Ingredienser
1 pakke karbonadekjøttdeig
1/2 squash (ca.150 g)
2 gulrøtter (160 g)
1/2 rød paprika (75 g)
1/2 purre (grønn del)
1 boks passata (390 g), finmoste tomater
Ruccola
250 g tørr fullkornris
1 ts oregano
1 ts timian
1 ts paprikapulver
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss olivenolje med hvitløksaroma
Slik gjør du
Kutt opp alle grønnsakene, og stek i en panne med 1 ss olje.
Stek grønnsakene i 5-10 minutter, og legg så i en gryte, og tilsett passata, tomian, oregano, salt og pepper.
Varm opp vann til risen, og kok som anvist på pakken.
Stek kjøttdeig i en panne med olje og paprikapulver.
Bland alt sammen i gryta før servering.
Server med ris og ruccola.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 446
Fett: 10,7 g
Mettet fett: 2,4 g
Karbohydrater: 59,2 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 31,7 g
Salt: 1,8 g
bottom of page

