top of page
  • Facebook
  • Instagram

Gryte med karbonadedeig og grønnsaker

Tilberedning:

45 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

220 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 pakke karbonadekjøttdeig

  • 1/2 squash (ca.150 g)

  • 2 gulrøtter (160 g)

  • 1/2 rød paprika (75 g)

  • 1/2 purre (grønn del)

  • 1 boks passata (390 g), finmoste tomater

  • Ruccola

  • 250 g tørr fullkornris

  • 1 ts oregano

  • 1 ts timian

  • 1 ts paprikapulver

  • 1 ts salt

  • 1/2 ts pepper

  • 2 ss olivenolje med hvitløksaroma

Slik gjør du

  1. Kutt opp alle grønnsakene, og stek i en panne med 1 ss olje.


  2. Stek grønnsakene i 5-10 minutter, og legg så i en gryte, og tilsett passata, tomian, oregano, salt og pepper.


  3. Varm opp vann til risen, og kok som anvist på pakken.


  4. Stek kjøttdeig i en panne med olje og paprikapulver.


  5. Bland alt sammen i gryta før servering.


  6. Server med ris og ruccola.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 446
Fett: 10,7 g
Mettet fett: 2,4 g
Karbohydrater: 59,2 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 31,7 g
Salt: 1,8 g

bottom of page