top of page

Ingredienser
500 g gulrot
1,5 cm ingefærrot
6 dl vann
1 grønnsaksbuljong
1 ts chiliflake
150 g matfløte
Saften av 1/2 lime
80 g halloumi
Fersk koriander
Slik gjør du
Skrell gulrøttene, og kutt i grove biter.
Skrell ingefær og kutt opp.
Legg gulrøtter og ingefær i en kjele. Tilsett buljong, vann og chili. La koke til gulrøttene er møre. Tar ca. 20 minutter.
Kjør suppen i en blender.
Hell matfløten i kjelen du hadde gulrøttene i slik at den blir varm. Pass på at den ikke koker (du kan skru av platen). Tilsett så den finmoste gulrot-massen, og saften av 1/2 lime.
Stek halloumi i skiver.
Dryss over fersk korander til slutt
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 353
Fett: 22,6 g
Mettet fett: 14,2 g
Karbohydrater: 28,7 g
Kostfiber: 8 g
Tilsatt sukker: 2,8 g
Protein: 13,1 g
Salt: 2,1 g
bottom of page