top of page
  • Facebook
  • Instagram

Gulrotsuppe med halloumi

Tilberedning:

40 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

250 g per porsjon

Ingredienser

  • 500 g gulrot

  • 1,5 cm ingefærrot

  • 6 dl vann

  • 1 grønnsaksbuljong

  • 1 ts chiliflake

  • 150 g matfløte

  • Saften av 1/2 lime

  • 80 g halloumi

  • Fersk koriander

Slik gjør du

  1. Skrell gulrøttene, og kutt i grove biter.


  2. Skrell ingefær og kutt opp.


  3. Legg gulrøtter og ingefær i en kjele. Tilsett buljong, vann og chili. La koke til gulrøttene er møre. Tar ca. 20 minutter.


  4. Kjør suppen i en blender.


  5. Hell matfløten i kjelen du hadde gulrøttene i slik at den blir varm. Pass på at den ikke koker (du kan skru av platen). Tilsett så den finmoste gulrot-massen, og saften av 1/2 lime.


  6. Stek halloumi i skiver.


  7. Dryss over fersk korander til slutt

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 353
Fett: 22,6 g
Mettet fett: 14,2 g
Karbohydrater: 28,7 g
Kostfiber: 8 g
Tilsatt sukker: 2,8 g
Protein: 13,1 g
Salt: 2,1 g

bottom of page