top of page

Havrelapp med egg og avokado

Tilberedning:

15 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

40 g per porsjon

Ingredienser

Havrelapp​

  • 1 egg

  • 15 g gresskarfrø

  • 15 g solsikkefrø

  • 20 g havregryn

  • Pittelitt salt

  • Flytende plantemargarin til steking

Topping

  • 1 kokt egg

  • 40 g avokado

  • Pittelitt salt og pepper

Slik gjør du

  1. Kok 1 egg.


  2. Miks sammen havregryn, frø, egg og salt.


  3. Stek i en panne med smør og form massen som en lapp.


  4. Mos avokado med litt salt og pepper, og fordel det utover lappen. Topp med kokt egg.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 534
Fett: 40 g
Mettet fett: 7,2 g
Karbohydrater: 13 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 27,1 g
Salt: 1 g

bottom of page