top of page

Havrelapper med ost og skinke

Tilberedning:

15 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

0 g

Ingredienser

  • 50 g havregryn

  • 1 egg

  • 1 klype salt

  • 30 g revet lett ost

  • 2 skiver skinke

  • Flytende plantemargarin til steking

  • Ketchup

Slik gjør du

  1. Bland egg, havregryn og salt i en bolle


  2. Smelt smør i en stekepanne, og fordel røren slik at det blir 2 lapper


  3. Når lappene er faste nok snur du de, og legger på 1 skive skinke på hver + revet ost.


  4. Legg ett lokk over pannen og la de steke på svak varme til osten har smeltet

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 439
Fett: 21,4 g
Mettet fett: 6,5 g
Karbohydrater: 37,8 g
Tilsatt sukker: 1,7 g
Kostfiber: 6 g
Protein: 26,8 g
Salt: 2,3 g

bottom of page