top of page

Hjemmelaget bringebærsyltetøy

Tilberedning:

10 min.

Antall porsjoner:

50 porsjoner på 20 g

Mengde frukt & grønt:

16 g per porsjon

Ingredienser

  • 800 g bringebær

  • 4 ss chiafrø

  • 150 g sukker

Slik gjør du

  1. Bland sammen bringebær og sukker i en kjele.


  2. Kok opp på middels varme, og la bærene koke et par minutter. Mos bærene grovt.


  3. Tilsett chiafrø og rør godt om.


  4. Fordel på 3 store glass.

Næringsberegning per porsjon

Næringsinnhold per 100 g

Kcal: 104
Fett: 1,7 g
Mettet fett: 0,125 g
Karbohydrater: 22,7 g
Tilsatt sukker: 15,2 g
Kostfiber: 5 g
Protein: 1,8 g
Salt: 0 g

bottom of page