top of page
  • Facebook
  • Instagram

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Tilberedning:

15 min.

Antall porsjoner:

1 glass

Mengde frukt & grønt:

-

Ingredienser

  • 200 g ristede hasselnøtter

  • 3 ss søtning (lønnesirup/honning/melis/sukker)

  • 2 ss rapsolje

  • 2 ss kakao

  • 1 ts vaniljepulver

  • 100 g mørk sjokolade (70 % kakao)

  • 1 klype salt

Slik gjør du

  1. Kjør nøttene i en blender i 5-10 minutter (den skal bli helt flytende).


  2. Smelt sjokoladen i et vannbad.


  3. Tilsett alle ingrediensene og kjør på videre i blenderen i 1-2 minutter.

Næringsberegning per porsjon

Per 100 g.

Kcal: 599
Fett: 51,4 g
Mettet fett: 9,8 g
Karbohydrater: 28,1 g
Kostfiber: 8 g
Tilsatt sukker: 16,6 g
Protein: 9,9 g
Salt: 0,8 g

bottom of page