top of page

Ingredienser
4 kyllingfileter
1 god ss Red Curry Paste
4 sjalottløk
100 g purre
3 fedd hvitløk
100 g paprika
1 boks kokosmelk (400 ml)
2 chili
3 ss soyasaus
250 g tørr fullkornris
1 ss rapsolje (for steking)
Eventuelt pepper
Slik gjør du
Kutt opp chili og hvitløk i små biter.
Kutt opp resten av grønnsakene.
Ha 1 ss rapsolje i en stekepanne, og tilsett sjalottløk, hvitløk og chili. La steke på middels varme et par minutter. Tilsett purreløk og paprika, og la steke i noen minutter til. Tilsette kokosmelk, curry paste og soyasaus. La koke sammen i 10-15 min på middels varme.
Stek kyllingen i en panne med smør, med salt og pepper.
Kok risen som anvist på pakken.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 692 kcal
Fett: 28,5 g
Mettet fett: 18,3 g
Karbohydrater: 58,1 g
Tilsatt sukker: 2,6 g
Kostfiber: 6 g
Protein: 54 g
Salt: 2,1 g
bottom of page