top of page
Ingredienser
2 kyllingfileter
300 g potet
150 g reddik
200 g kålrot
200 g gulrot
20 g olivenolje
Salt og pepper
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader.
Kutt opp potet, gulrot, reddiker og kålrot. Legg disse i en bolle og hell over olivenolje, salt og pepper. Rør godt om. Legg blandingen på et bakepapirkledd stekebrett og stek grønnsakene midt i ovnen i 30-40 min.
Når det er ca. 10 minutter igjen til grønnsakene er ferdige kan du steke kyllingfiletene i en panne med smør.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 549
Fett: 17,5 g
Mettet fett: 3,4 g
Karbohydrater: 56,9 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 11 g
Protein: 47,3 g
Salt: 2,3 g
bottom of page