top of page

Kylling og fries av grønnsaker

Tilberedning:

60 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

275 g per porsjon

Ingredienser

  • 2 kyllingfileter

  • 300 g potet

  • 150 g reddik

  • 200 g kålrot

  • 200 g gulrot

  • 20 g olivenolje

  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader.


  2. Kutt opp potet, gulrot, reddiker og kålrot. Legg disse i en bolle og hell over olivenolje, salt og pepper. Rør godt om. Legg blandingen på et bakepapirkledd stekebrett og stek grønnsakene midt i ovnen i 30-40 min. 


  3. Når det er ca. 10 minutter igjen til grønnsakene er ferdige kan du steke kyllingfiletene i en panne med smør.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 549
Fett: 17,5 g
Mettet fett: 3,4 g
Karbohydrater: 56,9 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 11 g
Protein: 47,3 g
Salt: 2,3 g

bottom of page