top of page

Ingredienser
1 kyllingfilet
170 g potet (2 mellomstore poteter)
100 g gulrot
100 g brokkoli
10 g olivenolje/rapsolje
Rosmarin, salt og pepper
Flytende plantemargarin til steking av kylling
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader.
Kutt opp grønnsakene og potetene i skiver. Bland disse i en bolle med olivenolje, salt, pepper og rosmarin.
Legg potetene og grønnsakene på et bakepapirkledd stekebrett og stek de i ovnen på midterste rille i 30-40 min. Obs! Sjekk etter 20 min. om brokkolien er ferdig og ta den ut.
Stek kyllingen i en panne med smør.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 495
Fett: 17,2 g
Mettet fett: 3,4 g
Karbohydrater: 41,3 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 7 g
Protein: 47,2 g
Salt: 1,3 g
bottom of page

