top of page
  • Facebook
  • Instagram

Kylling og ovnsstekte poteter

Tilberedning:

60 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

200 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 kyllingfilet

  • 170 g potet (2 mellomstore poteter)

  • 100 g gulrot

  • 100 g brokkoli

  • 10 g olivenolje/rapsolje

  • Rosmarin, salt og pepper

  • Flytende plantemargarin til steking av kylling

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader.


  2. Kutt opp grønnsakene og potetene i skiver. Bland disse i en bolle med olivenolje, salt, pepper og rosmarin. 


  3. Legg potetene og grønnsakene på et bakepapirkledd stekebrett og stek de i ovnen på midterste rille i 30-40 min. Obs! Sjekk etter 20 min. om brokkolien er ferdig og ta den ut.


  4. Stek kyllingen i en panne med smør.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 495
Fett: 17,2 g
Mettet fett: 3,4 g
Karbohydrater: 41,3 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 7 g
Protein: 47,2 g
Salt: 1,3 g

bottom of page