Ingredienser
650 g kyllingfilet (rå)
3 paprikaer (gjerne forskjellige farger)
1 boks med minimais (200 g)
1 boks vannkastanjer (140 g)
1 boks bambusskudd (120 g)
3 bokser kokosmelk (750 ml totalt)
1 chili
2 fedd hvitløk
3 ss soyasaus
2 toppede ts Red Curry Paste
375 g tørr fullkornris (3 poser på 125 g)
1 ss olivenolje til steking av grønnsaker
Smør til steking av kylling
Koriander om ønskelig
Slik gjør du
Kutt opp hvitløk og chili i små biter.
Kutt paprikaen i skiver.
Stek paprikaen i 10 min. på middels varme med 1 ss olivenolje
Legg alt i en gryte og tilsett kokosmelk, babymais, vannkastanjer, bambusskudd, soyasaus, curry paste, hvitløk, chili og eventuelt koriander. La det koke i 10-15 minutter.
Kok ris som anvist på pakken.
Stek kyllingen.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 647
Fett: 29,8 g
Mettet fett: 21,2 g
Karbohydrater: 60,6 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 2,8 g
Protein: 38,2 g
Salt: 1,3 g