top of page

Kyllingcurry og ris

Tilberedning:

45 min.

Antall porsjoner:

6

Mengde frukt & grønt:

70 g per porsjon

Ingredienser

  • 650 g kyllingfilet (rå)

  • 3 paprikaer (gjerne forskjellige farger)

  • 1 boks med minimais (200 g) 

  • 1 boks vannkastanjer (140 g)

  • 1 boks bambusskudd (120 g)

  • 3 bokser kokosmelk (750 ml totalt)

  • 1 chili

  • 2 fedd hvitløk

  • 3 ss soyasaus

  • 2 toppede ts Red Curry Paste

  • 375 g tørr fullkornris (3 poser på 125 g)

  • 1 ss olivenolje til steking av grønnsaker

  • Smør til steking av kylling

  • Koriander om ønskelig

Slik gjør du


  1. Kutt opp hvitløk og chili i små biter.


  2. Kutt paprikaen i skiver.


  3. Stek paprikaen i 10 min. på middels varme med 1 ss olivenolje


  4. Legg alt i en gryte og tilsett kokosmelk, babymais, vannkastanjer, bambusskudd, soyasaus, curry paste, hvitløk, chili og eventuelt koriander. La det koke i 10-15 minutter.


  5. Kok ris som anvist på pakken.


  6. Stek kyllingen.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 647
Fett: 29,8 g
Mettet fett: 21,2 g
Karbohydrater: 60,6 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 2,8 g
Protein: 38,2 g
Salt: 1,3 g

bottom of page