top of page

Kyllingcurry og ris

Tilberedning:

45 min.

Antall porsjoner:

6

Mengde frukt & grønt:

70 g per porsjon

Ingredienser

  • 650 g kyllingfilet (rÃ¥)

  • 3 paprikaer (gjerne forskjellige farger)

  • 1 boks med minimais (200 g) 

  • 1 boks vannkastanjer (140 g)

  • 1 boks bambusskudd (120 g)

  • 3 bokser kokosmelk (750 ml totalt)

  • 1 chili

  • 2 fedd hvitløk

  • 3 ss soyasaus

  • 2 toppede ts Red curry paste

  • Koriander om ønskelig

  • 250 g (tørr) fullkornris 

  • 1 ss olivenolje til steking av grønnsaker

  • Vita Flytende margarin til steking av kylling

Slik gjør du


  1. Kutt opp hvitløk og chili i små biter.


  2. Kutt paprikaen i skiver.


  3. Stek paprikaen i 10 min. på middels varme med 1 ss olivenolje


  4. Legg alt i en gryte og tilsett kokosmelk, babymais, vannkastanjer, bambusskudd, soyasaus, curry paste, hvitløk, chili og eventuelt koriander. La det koke i 10-15 minutter.


  5. Kok ris som anvist på pakken.


  6. Stek kyllingen.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 715
Fett: 37,6 g
Mettet fett: 25,7 g
Karbohydrater: 65,3 g
Kostfiber: 9 g
Tilsatt sukker: 0,2 g
Protein: 33,6 g
Salt: 1,4 g

bottom of page