top of page
Ingredienser
3 kyllingfileter
150 g fetaost
1 pakke kikerter (230 g, avrent)
1 boks mais (165 g)
150 g salat (Anbefaler Crispisalat)
300 g agurk (ca. 1 hel)
35 g pinjekjerner
1 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
Salt og pepper
Smør til steking av kylling
Slik gjør du
Kutt opp hvitløk.
Kutt opp agurk og salat.
Stek kyllingen i smør. Ha litt salt og pepper over. Legg til siden når den er ferdig
Stek hvitløk, kikerter, feta og pinjekjerner sammen i en panne med 1 ss olivenolje på lav varme i 10 minutter.
Miks alle ingrediensene til salaten i en bolle, og server med kylling.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 622
Fett: 30,3 g
Mettet fett: 10,1 g
Karbohydrater: 31,5 g
Kostfiber: 8 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 59,6 g
Salt: 2,2 g
bottom of page