top of page

Kyllingsalat med kikerter og feta

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

3

Mengde frukt & grønt:

150 g per porsjon

Ingredienser

  • 3 kyllingfileter

  • 150 g fetaost

  • 1 pakke kikerter (230 g, avrent)

  • 1 boks mais (165 g)

  • 150 g salat (Anbefaler Crispisalat)

  • 300 g agurk (ca. 1 hel)

  • 35 g pinjekjerner

  • 1 fedd hvitløk

  • 1 ss olivenolje

  • Salt og pepper

  • Smør til steking av kylling

Slik gjør du


  1. Kutt opp hvitløk.


  2. Kutt opp agurk og salat.


  3. Stek kyllingen i smør. Ha litt salt og pepper over. Legg til siden når den er ferdig


  4. Stek hvitløk, kikerter, feta og pinjekjerner sammen i en panne med 1 ss olivenolje på lav varme i 10 minutter.


  5. Miks alle ingrediensene til salaten i en bolle, og server med kylling.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 622
Fett: 30,3 g
Mettet fett: 10,1 g
Karbohydrater: 31,5 g
Kostfiber: 8 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 59,6 g
Salt: 2,2 g

bottom of page