top of page

Ingredienser
4 laksefileter (125 g per stk)
500 g potet
350 g rødbeter
200 g gulrot
200 g persillerot
20 g olivenolje/rapsolje til steking
1 ts rosmarin
1 ts salt
1/2 ts pepper
Sitronpepper til laksen
Mager Creme Fraiche
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader.
Kutt opp potet, gulrot, persillerot og rødbetene i grove biter. Legg de i en bolle og tilsett olje, rosmarin, salt og pepper.
Stek grønnsakene i ovnen i ca. 40-50 min.
Legg fisken i en ildfast form med litt olje i bunn. Krydre med sitronpepper. Stek i 15-20 min. i ovnen. Gjerne sammen med grønnsakene (sett inn etter grønnsakene har vært i ovnen i 20 min.).
Næringsberegning per porsjon
Beregnet med 1 god ss mager creme fraiche.
Kcal: 501
Fett: 26,1 g
Mettet fett: 6 g
Karbohydrater: 42,8 g
Tilsatt sukker: 1,4 g
Kostfiber: 8 g
Protein: 27,9 g
Salt: 1 g
bottom of page

