top of page

Lompepizza

Tilberedning:

45 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

50 g per pizza

Ingredienser

  • 1 pakke lomper (10 stk)

  • 1 boks opphakkede tomater (400 g)

  • 3 ss tomatpurè

  • 1 løk

  • 2 fedd hvitløk

  • 200 g lett gulost

  • 200 g skinke

  • 250 g sopp

  • 165 g mais (en liten boks)

  • Flytende plantemargarin til steking

  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Kutt opp soppen og stek i en panne på middels varme (uten smør og olje) til den er redusert.


  2. Hakk løken og stek den gylden i olivenolje.


  3. Bland løk, sopp, hermetiske tomater og tomatpurè i en kjele og la det koke under svak varme i ca. 10 minutter. Tilsett krydder, salt og pepper.


  4. Tilsett mais og oppkuttet skinke.


  5. Legg lompene på et bakepapirkledd stekebrett og fordel tomatsausen over lompene, og dryss over revet ost.


  6. Stek i ovnen på 180 g i ca.15 minutter .

Næringsberegning per porsjon

Beregnet på 1 lompepizza

Kcal: 186
Fett: 6,8 g
Mettet fett: 3,4 g
Karbohydrater: 17,3 g
Kostfiber: 3 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Protein: 15,5 g
Salt: 1,2 g

bottom of page