Ingredienser
1 pakke lomper (10 stk)
1 boks opphakkede tomater (400 g)
3 ss tomatpurè
1 løk
2 fedd hvitløk
200 g lett gulost
200 g skinke
250 g sopp
165 g mais (en liten boks)
Flytende plantemargarin til steking
Salt og pepper
Slik gjør du
Kutt opp soppen og stek i en panne på middels varme (uten smør og olje) til den er redusert.
Hakk løken og stek den gylden i olivenolje.
Bland løk, sopp, hermetiske tomater og tomatpurè i en kjele og la det koke under svak varme i ca. 10 minutter. Tilsett krydder, salt og pepper.
Tilsett mais og oppkuttet skinke.
Legg lompene på et bakepapirkledd stekebrett og fordel tomatsausen over lompene, og dryss over revet ost.
Stek i ovnen på 180 g i ca.15 minutter .
Næringsberegning per porsjon
Beregnet på 1 lompepizza
Kcal: 186
Fett: 6,8 g
Mettet fett: 3,4 g
Karbohydrater: 17,3 g
Kostfiber: 3 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Protein: 15,5 g
Salt: 1,2 g