top of page

Meksikansk gryte

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

230 g per porsjon

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig/karbonadedeig

  • 2 bokser svarte bønner (totalt 460 g avrent)

  • 1 stor gul løk

  • 2 fedd hvitløk

  • 1 rød paprika

  • 1 grønn paprika

  • 1 boks mais (165 g avrent)

  • 1 boks Passata (390 g)

  • 1 ss rapsolje til steking av grønnsaker

  • 1 ss smør til steking av kjøttdeig

  • 3 gode ss tacokrydder

  • Nachos

Slik gjør du

  1. Kutt opp alle grønnsakene.


  2. Stek løk og hvitløk blankt, og tilsett så paprika. La steke 3-4 minutter.


  3. Legg dette deretter i en gryte, og tilsett bønner, mais, passata og 2 ss tacokrydder. La koke på middels varme mens du steker kjøttdeigen.


  4. Stek kjøttdeigen med 1 ss tacokrydder.


  5. Bland alt sammen.

Næringsberegning per porsjon

I beregningen er det tatt med 20 g nachos.

Kcal: 478
Fett: 12,4 g
Mettet fett: 2,6 g
Karbohydrater: 60,9 g
Kostfiber: 8 g
Tilsatt sukker: 15 g
Protein: 38,4 g
Salt: 2,7 g

bottom of page