top of page

Ingredienser
2 mozzarella (125 g x 2)
150 g asparges (avkuttet stilk)
150 g cherrytomater
150 g hvite store bønner
20 g pinjekjerner
1 ss olivenolje
1 ss grønn pesto
1 ts oregano
Litt salt
Slik gjør du
Sett ovnen på 175 grader.
Kutt av stilken på aspargesen.
Kutt opp tomatene.
Bland sammen asparges, tomat, bønner, olivenolje, pesto, pinjekjerner, oregano og salt i en bolle.
Legg i en ildfast form, og stek i ca. 20 minutter.
Server med fersk mozzarella.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 557
Fett: 40,9 g
Mettet fett: 15,6 g
Karbohydrater: 22,9 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Kostfiber: 8 g
Protein: 28,6 g
Salt: 1,5 g
bottom of page