top of page
  • Facebook
  • Instagram

Nudler med kylling og fløtesaus

Tilberedning:

60 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 250 g fullkornsnudler (tørr vare)

  • 600 g (rå) kylling

  • 300 g matfløte

  • 1 chili

  • 2 hvitløk

  • 100 g rød paprika

  • 150 g brokkoli

  • 150 g sopp

  • 150 g gulrot

  • 30 g soyasaus

  • 1 ss olivenolje/rapsolje til steking av grønnsaker

  • 1 ss flytende plantemargarin til steking av kyllingen

Slik gjør du

  1. Kutt opp sopp, brokkoli, gulrot, paprika, chili og hvitløk.


  2. Stek grønnsakene i en panne med 1 ss olivenolje. Stekes på middels varme i ca. 10 minutter.


  3. Legg grønnsakene i en gryte og tilsett matfløte og soyasaus. La dette koke på middels varme i 10-15 minutter.


  4. Imens dette koker kan du steke kyllingen.


  5. Kok opp vann til nudlene og følg anvisning på pakken.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 613
Fett: 23,4 g
Mettet fett: 10,2 g
Karbohydrater: 57,5 g
Kostfiber: 11 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 48,7 g
Salt: 1,6 g

bottom of page