top of page

Ingredienser
250 g fullkornsnudler (tørr vare)
600 g (rå) kylling
300 g matfløte
1 chili
2 hvitløk
100 g rød paprika
150 g brokkoli
150 g sopp
150 g gulrot
30 g soyasaus
1 ss olivenolje/rapsolje til steking av grønnsaker
1 ss flytende plantemargarin til steking av kyllingen
Slik gjør du
Kutt opp sopp, brokkoli, gulrot, paprika, chili og hvitløk.
Stek grønnsakene i en panne med 1 ss olivenolje. Stekes på middels varme i ca. 10 minutter.
Legg grønnsakene i en gryte og tilsett matfløte og soyasaus. La dette koke på middels varme i 10-15 minutter.
Imens dette koker kan du steke kyllingen.
Kok opp vann til nudlene og følg anvisning på pakken.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 613
Fett: 23,4 g
Mettet fett: 10,2 g
Karbohydrater: 57,5 g
Kostfiber: 11 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 48,7 g
Salt: 1,6 g
bottom of page

