top of page

Omelett med potet og feta

Tilberedning:

60 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

10 g per porsjon

Ingredienser

  • 6 egg

  • 100 g feta ost

  • 200 g kokt potet

  • 20 g spinat

  • Salt og pepper

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

Slik gjør du

  1. Kok potetene (perfekt å ha denne retten dagen etter en middag med poteter til overs)


  2. Visp eggene og tilsett salt og pepper.


  3. Grovhakk spinat og  kutt potetene i biter.


  4. Legg over potet og feta.


  5. Stek omeletten på middels varme under lokk til den har stivnet. 

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 490
Fett: 31,9 g
Mettet fett: 12,2 g
Karbohydrater: 20,8 g
Kostfiber: 2 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 31,8 g
Salt: 2,2 g

bottom of page