top of page

Omelett med skinke og cheddar

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 2 egg

  • 25 g cheddar

  • 2 skiver kokt skinke

  • Et dryss timian og pepper

  • Litt salt

  • Flytende plantemargarin til steking


  • 50 g agurk

  • 50 g paprika

  • 50 g mais

Slik gjør du

  1. Bland sammen egg, timian, salt og pepper i en bolle.


  2. Stek omeletten på middels varme i en stekepanne. Legg over skinke og cheddar. Sett over lokk.


  3. Kutt opp grønnsakene. 

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 420
Fett: 29,2 g
Mettet fett: 9,5 g
Karbohydrater: 14,2 g
Kostfiber: 3 g
Tilsatt sukker: 0,2 g
Protein: 26,8 g
Salt: 2,8 g

bottom of page