top of page

Ingredienser
4 egg
100 g sjampinjong
4 skiver kalkunskinke
30 g parmesan
Litt salt og pepper
Flytende margarin til steking
120 g avokado (en liten avokado)
40 g grønn paprika
40 g rød paprika
Slik gjør du
Kutt opp sopp i små biter, og stek i en panne uten smør slik at den blir redusert. Ha deretter 1 ss smør i pannen.
Visp sammen eggene, og tilsett salt og pepper.
Hell dette i en stekepanne og topp omeletten med revet parmesan og skinke.
Stek omeletten på middels varme under lokk til omeletten har stivnet.
Pynt med avokado og paprika.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 420
Fett: 33 g
Mettet fett: 8,9 g
Karbohydrater: 6,8 g
Kostfiber: 5 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 26,6 g
Salt: 1,9 g
bottom of page