top of page
  • Facebook
  • Instagram

Omelett med sopp, kalkun og parmesan

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 4 egg

  • 100 g sjampinjong

  • 4 skiver kalkunskinke

  • 30 g parmesan

  • Litt salt og pepper

  • Flytende margarin til steking

  • 120 g avokado (en liten avokado)

  • 40 g grønn paprika

  • 40 g rød paprika

Slik gjør du

  1. Kutt opp sopp i små biter, og stek i en panne uten smør slik at den blir redusert. Ha deretter 1 ss smør i pannen.


  2. Visp sammen eggene, og tilsett salt og pepper.


  3. Hell dette i en stekepanne og topp omeletten med revet parmesan og skinke. 


  4. Stek omeletten på middels varme under lokk til omeletten har stivnet. 


  5. Pynt med avokado og paprika. 

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 420
Fett: 33 g
Mettet fett: 8,9 g
Karbohydrater: 6,8 g
Kostfiber: 5 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 26,6 g
Salt: 1,9 g

bottom of page