top of page

Ingredienser
160 g (tørr) fullkornpasta
2 eggeplommer
100 g Philadephia Light
100 g kokt skinke
250 g sopp
150 g fryste erter
1 buljongterning + 150 ml vann.
Nykvernet pepper
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader.
Kutt soppen i skiver og legg soppen på et bakepapirkledd stekebrett.
Kok pasta som anvist på pakken.
Stek soppen i 10 minutter. Tilsett erter og skinke kuttet i strimler, og la det steke til ertene har tint.
Varm buljong og vann i en kjele, og kok slik at litt av vannet fordamper.
Bland sammen Philadelphia light og eggeplommer, og rør dette til en klumpfri saus.
Bland alt sammen, og tilsett nykvernet pepper.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 567
Fett: 17 g
Mettet fett: 7,7 g
Karbohydrater: 81,9 g
Kostfiber: 19 g
Tilsatt sukker: 0,4 g
Protein: 31,9 g
Salt: 1,7 g
bottom of page

