Ingredienser
400 g KarbonadedeigÂ
300 g (tørr) penne pasta
1 stor brokkoli (400 g)
1 løk (160 g)
3 gulrøtter (240 g)
1/2 squash (150 g)
2 fedd hvitløk
200 g lettrømme
1 boks hermetiske tomater (400 g)
2 ss tomatpurèÂ
1/2 kjøttbuljong
2 dl vann
1 ts oregano
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 ss Vita Hjertego Flytende margarin til steking av kjøttdeig
1 ss olivenolje til steking av grønnsaker
Slik gjør du
Kutt opp løk, squash og gulrot. Putt dette i en gryte sammen med olivenolje. Stek på middels varme i 5 minutter.
Tilsett finhakket hvitløk, tomatpuré, hermetiske tomater, 1/2 kjøttbuljong utblandet i 2 dl vann, oregano og pepper, og la dette småkoke på middels varme i 10 minutter.
Kutt opp brokkoli og damp/kok denne.
Kok pastaen som anvist på pakken.
Stek kjøttdeigen.
Kjør tomatsausen glatt med en stavmikser, og vend inn stekt karbonadedeig og lettrømme. Bland dette med pastaen.
Oppskriften er hentet fra Tine.no, men det er gjort noen smÃ¥ endringer.Â
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 630
Fett: 20,6 g
Mettet fett: 8,4 g
Karbohydrater: 79,7 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Kostfiber: 13 g
Protein: 37,4 g
Salt: 1,8 g