Ingredienser
400 g kyllingkjøttdeig
300 g (tørr) penne pasta (75 g per porsjon)
1 stor brokkoli (400 g)
3 sjalottløk
3 gulrøtter (240 g)
1/2 squash (150 g)
2 fedd hvitløk
200 g mager Creme Fraiche
1 boks hermetiske tomater (400 g)
2 ss tomatpurè
1 terning grønnsaksbuljong
2 dl vann
1 ts oregano
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
Flytende plantemargarin til steking av kjøttdeig
1 ss olivenolje til steking av grønnsaker
Slik gjør du
Kutt opp løk, squash og gulrot. Putt dette i en gryte sammen med olivenolje. Stek på middels varme i 5 minutter.
Tilsett finhakket hvitløk, tomatpuré, hermetiske tomater, buljong utblandet i 2 dl vann, oregano og pepper, og la dette småkoke på middels varme i 10-15 minutter.
Kutt opp brokkoli og damp/kok denne.
Kok pastaen som anvist på pakken.
Stek kjøttdeigen.
Kjør tomatsausen glatt med en stavmikser.
Hell grønnsakssausen i stekepannen med kjøttdeig, og tilsett Creme Frache. Varm opp før du heller over pastaen.
Oppskriften er hentet fra Tine.no, men det er gjort noen små endringer.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 613
Fett: 17 g
Mettet fett: 6,6 g
Karbohydrater: 80,5 g
Tilsatt sukker: 2,4 g
Kostfiber: 12 g
Protein: 40,2 g
Salt: 1,2 g