top of page
Ingredienser
1 kyllingfilet
75 g tørr fullkornpasta
30 g grønn pesto. Gjerne hjemmelaget.
100 g cherrytomater
Salt og pepper
Vita Hjertego Flytende margarin til steking
For Ã¥ lage pesto trenger duÂ
35 g pinjekjerner
1 dl olivenolje (90 g)
1 potte basilikum
1/2 fedd hvitløk
50 g parmesan
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
Slik gjør du
Kok opp vann til pastaen.
Stek kyllingen i en panne med salt og pepper.
Kok pastaen som anvist på pakken.
NÃ¥r pastaen er ferdig heller du av vannet og blander inn pesto.
Miks alt på en tallerken.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 673
Fett: 25 g
Mettet fett: 4,3 g
Karbohydrater: 62,4 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 0,3 g
Protein: 53,2 g
Salt: 1,2 g
bottom of page