top of page

Pasta med kylling og pesto

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 kyllingfilet

  • 75 g tørr fullkornpasta

  • 30 g grønn pesto. Gjerne hjemmelaget.

  • 100 g cherrytomater

  • Salt og pepper

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking


For å lage pesto trenger du 

  • 35 g pinjekjerner

  • 1 dl olivenolje (90 g)

  • 1 potte basilikum

  • 1/2 fedd hvitløk

  • 50 g parmesan

  • 1/2 ts salt

  • 1/4 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kok opp vann til pastaen.


  2. Stek kyllingen i en panne med salt og pepper.


  3. Kok pastaen som anvist på pakken.


  4. NÃ¥r pastaen er ferdig heller du av vannet og blander inn pesto.


  5. Miks alt på en tallerken.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 673
Fett: 25 g
Mettet fett: 4,3 g
Karbohydrater: 62,4 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 0,3 g
Protein: 53,2 g
Salt: 1,2 g

bottom of page