top of page
Ingredienser
1 laksefilet
75 g tørr fullkornpasta
30 g grønn pesto. Gjerne hjemmelaget.
100 g cherrytomater
Et lite dryss parmesan
Salt og pepper
For Ã¥ lage pesto trenger duÂ
35 g pinjekjerner
1 dl olivenolje (90 g)
1 potte basilikum
1/2 fedd hvitløk
50 g parmesan
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader, og stek laksen i en ildfast form med litt olje i bunn. Stekes i 15-20 min.
Kok opp vann til pastaen, og kok som anvist på pakken.
NÃ¥r pastaen er ferdig heller du av vannet og blander inn pesto.
Miks alt på en tallerken. Dryss over litt parmesan til slutt.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 720
Fett: 36,9 g
Mettet fett: 6,3 g
Karbohydrater: 63,6 g
Kostfiber: 9 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 37,7 g
Salt: 0,5 g
bottom of page