top of page
  • Facebook
  • Instagram

Pastasalat med ørret

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

250 g per porsjon

Ingredienser

  • 125 g ørret/laks (rå)

  • 50 g salat (eks. crispy salat)

  • 100 g cherrytomater

  • 100 g agurk

  • 40 g feta

  • 10 g extra virgin olivenolje

  • 40 g tørr fullkornpasta

  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader, og stek fisken i en ildfast form med litt olivenolje i bunn i 20 minutter. Krydre med salt og pepper.


  2. Kok opp vann til pastaen, og kok som anvist på pakken.


  3. Kutt opp salat, tomat og agurk.


  4. Når fisken og pastaen er ferdig mikser du alle ingrediensene sammen i en bolle med 1 ss olivenolje. Ha gjerne et dryss salt og pepper over salaten.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 576
Fett: 31,8 g
Mettet fett: 9,6 g
Karbohydrater: 38,5 g
Kostfiber: 6 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 37,1 g
Salt: 1,1 g

bottom of page