top of page

Ingredienser
125 g ørret/laks (rå)
50 g salat (eks. crispy salat)
100 g cherrytomater
100 g agurk
40 g feta
10 g extra virgin olivenolje
40 g tørr fullkornpasta
Salt og pepper
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader, og stek fisken i en ildfast form med litt olivenolje i bunn i 20 minutter. Krydre med salt og pepper.
Kok opp vann til pastaen, og kok som anvist på pakken.
Kutt opp salat, tomat og agurk.
Når fisken og pastaen er ferdig mikser du alle ingrediensene sammen i en bolle med 1 ss olivenolje. Ha gjerne et dryss salt og pepper over salaten.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 576
Fett: 31,8 g
Mettet fett: 9,6 g
Karbohydrater: 38,5 g
Kostfiber: 6 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 37,1 g
Salt: 1,1 g
bottom of page