top of page

Proteinpannekaker

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

0 g

Ingredienser

  • 40 g havremel (mal gjerne havregryn i en blender)

  • 1 egg

  • 100 g mager cottage cheese

  • 100 g lettmelk

  • 1 ts bakepulver

  • Litt salt

  • Flytende plantemargarin til steking

  • 40 g revet ost

  • 4 skinkeskiver

Slik gjør du


  1. ​Kjør havremel, cottage cheese, melk, egg, bakepulver og salt i en blender.


  2. Fordel røren i en stekepanne slik at du får 4 lapper.


  3. Når pannekakene begynner å bli faste snur du de og legger på en skive skinke og revet ost.


  4. Stek de litt til på svak varme, under lokk til osten har smeltet.


  5. Server gjerne med tomater og annet grønt.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 309
Fett: 15,4 g
Mettet fett: 4,6 g
Karbohydrater: 18,6 g
Sukker: 1,2 g
Kostfiber: 2 g
Protein: 25,1 g
Salt: 2,1 g

bottom of page